19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaytan ve Korkmaz aileleri dünür oldu…

Kaytan ve Korkmaz aileleri dünür oldu…

Evliliğe ilk adımlarını atan Adana Barosu Avukatlarından Ayten Kaytan ile yazılım mühendisi Hakan Kormaz’ın Nişan yüzüklerini Damadın dayısı Yusuf Dağlar hayırlı uğurlu olması temennisi ile alkışlar arasında yüzükleri taktı

Kaytan ile Korkmaz aileleri bu mutlu günlerinde Nişan töreninin kusursuz olması için ellerinden gelen bütün çaba ve gayretleri göstererek konuklarla tek, tek ilgilendiler. Gecenin muhteşem çifti Ayten Kaytan ile Damat Hakan Korkmaz çifti ise mutlulukları adeta gözlerinden okunuyordu.

Çiçeği burnundaki gelin ile damat Ayten ile Hakan çifti bu mutlu ve muhteşem Nişan törenlerinde kendilerini yalnız bırakmayan konuklarıda unutmayarak bir bir ilgilenerek hoş geldin dediler ve Gecenin ilerleyen saatlerinde ise konuklar ile gecenin muhteşem çifti kendileri için yapılan muhteşem Nişan gecesinde hem konuklarla ilgilendiler hemde nişan töreninin gereklerini yerine getirerek bol, bol oynayarak gecenin tadını çıkardılar.

Nişan törenine Kaytan ile Kormaz ailelerinin yanı sıra Geçmiş dönem Adana milletvekili İbrahim Özdiş, Atatürkçü Düşünce Derneği Ceyhan şubesi başkanı Necdet Cildan ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir