24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaymakam Yılmaz sorunları yerinde dinliyor…

Kaymakam Yılmaz sorunları yerinde dinliyor…

Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, vatandaşların ve mahallelerin kamu hizmetleri ile ilgili ihtiyaçlarını tespit amacıyla, Kızıldere Mahallesini (Köy) ziyaret ederek Mahalle Muhtarı ve vatandaşlardan bilgiler aldı.

Ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, mahalle sakinleri ile sohbet etti; kamu hizmetlerinin sunumu konusundaki taleplerini dinledi; mahallelerin ihtiyaçlarının karşılanması için takipçi olacağını söyledi. Ağırlıklı olarak son hafta yağan yağmurlarda bozulan yolların tamiri ihtiyacını ve ekili tarım alanlarındaki su baskınlarını dile getiren vatandaşlar da ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Kaymakam Yılmaz, ziyareti esnasında eğitim öğretime kapalı olan Kızıldere Mahallesi İlkokulunu ve bahçesini inceledi. Kaymakam Yılmaz, kapalı olsa da tüm mahallenin ortak değeri olan okul binası ve bahçesinin mahalle muhtarlığınca ve vatandaşlarca korunması; acil ve zorunlu durumlar ile zaman zaman mahalle halkının ortak sosyal ve kültürel etkinlikleri için kullanılabilecek şekilde bakımlı ve temiz tutulması gerektiğini ifade etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir