29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Karısının yanında başka bir erkek görünce çılgına döndü! İkisini de tabancayla vurdu…

Karısının yanında başka bir erkek görünce çılgına döndü! İkisini de tabancayla vurdu…

Adana’da bir kişi, karısını yanında bir erkekle kaldırımda yürürken gördü. Öfkeli adam, tabancayla eşini ve yanındaki erkeği bacağından vurarak yaraladı. Yaralı kadın, “Beni çocuklarımın babası vurdu” diye konuştu.

2 kişinin tabancayla vurularak yaralandığı olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’nda meydana geldi.

YANLARINA GELEREK ATEŞ ETTİ

İddiaya göre, saat 15.45 civarında Elif E. arkadaşı Orhan K. ile kaldırımda giderken Elif E.’nın kocası Ramazan E. yanlarına gelerek tabancayla ateş edip, ikisini de bacaklarından vurup kaçtı.

“BENİ ÇOCUKLARIMIN BABASI VURDU”

Yaralanan kadın ve erkek kanlar içinde yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar hemen 112’yi arayarak polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada Elif E. basın mensuplarının “Sizi kim vurdu” sorusuna “Beni çocuklarımın babası vurdu” diye yanıt verdi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI

İki yaralı da olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Polis ise kaçan kocayı yakalamak için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir