19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Karavancılar ‘’Karavan park’’ istiyor…

Karavancılar ‘’Karavan park’’ istiyor…

Adana’daki karavancılar, ‘’karavan turizmi’’nin geliştirilmesi amacıyla yetkililerden ‘’Karavan Park’’ alanı oluşturulmasını istiyorlar.

Adana Karavancılar Grubu Temsilcisi Yücel Tüzemen, yaptığı açıklamada, pandemi döneminde uygulanan sosyal mesafe kurallarıyla birlikte kalabalık alanlardan kaçan bir çok kişinin çareyi karavanları ile tatile çıkmakta bulduklarını söyledi.

Adana’da da bir çok kişinin doğayla iç içe olmak için karavan tatiline çıktığını ancak en büyük sorunlarının kentte bir ‘’karavan park alanı’’nın olmaması olduğunu belirten Tüzemen, şunları kaydetti:

‘’Bir lezzet ve kültür şehri olan Adana’mızın tanıtımında önemli rol oynayacak, Doğu ve Güneydoğu’nun geçiş kapısı olan şehrimiz, son zamanlarda yerli ve yabancı karavancıların da uğrak yeri olmaktadır.

Adana’yı rahatlıkla gezebilmek için, karavanlarını güvenle park edecek ve konaklayacak bir yer bulamamaktan yakınıyorlar. Güvenlikli, ihtiyaçlara cevap veren, tam teşekküllü “karavan park alanları” Türkiye’nin çoğu il ve ilçelerinde mevcut iken, Adana’da böyle bir tesis maalesef bulunmamakta.

Hem Adana karavancıları, hemde dışarıdan gelen karavancılar için “KAMP-KARAVAN ALANI” büyük bir eksikliktir. Yetkililerden sesimizi duyarak, bu taleplerimizi göz ardı etmeyip en kısa zamanda yerine getirmelerini bekliyoruz.’’

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir