20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Karataş Belediye Spor Süper Amatörde…

Karataş Belediye Spor Süper Amatörde…

Karataş Belediye Spor Süper Amatörde
2021-2022 yılı Amatör liginde mücadele eden Karataş Belediye Spor play off turları sonrası oynadığı son maçından galip ayrılarak süper amatör lige çıkmayı hak kazandı.
Ligin gözde ekiplerinden olan Karataş Belediye spor sezon boyunca sergilediği oyun ile takdir topladı. Takım oyuncuları ve teknik ekip gelecek planlarının ve hedeflerin daha büyük olacağı belirtildi.
Play off turu sonrası karşılaştıkları Adana Gençlerbirliği Sporu 1-0’lık skor ile mağlup etmeleri ile süper amatör lige çıkmayı hak kazanan Karataş Belediye Spor futbolcularına madalyaları Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve ASKF Başkanı Ahmet Bozan tarafından takdim edildi.
Futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden Başkan Topuz Karataş Belediye Spor adından söz ettiren bir kulüp olarak daha iyi yerlere getirmek için desteklemeye devam edeceklerini belirttiler.
Başkan topuz madalya töreninde yaptığı konuşmada; “Gençlerimizin kendini ifade etmeleri için sporun en büyük araç olarak değerlendiriyor ve bu yönde spora yatırımlarımızı imkanlarımız doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Karataş Belediye Spor adı ile mücadeleye başlayan takımımızda gelinen süreçte ciddi yol kat ettik. Birçok gencimizi futbol ve voleybol dallarında spora teşvik ederek destekledik. Ayrıca kız futbol ve voleybol takımlarının da kurulmasını sağlayarak alt yapıdan çalışmalarımıza başladık. Geldiğimiz bugünkü noktada şampiyonluğu göğüsleyen Karataş Belediye Sporumuzu yürekten tebrik ediyor takımımızı destekleyen başta Karataş Halkımıza, tüm parti ilçe başkanlarımıza, oda ve kooperatif başkanlarımıza, Dev-Kop’a, adanalı hemşehrilerimize, gurbetçilerimize, site sakinlerimize ve ismini anamadığımız yüzlerce gönül dostu vatandaşımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.

Sporun ilçemizde geliştirilmesine yönelik okullarımıza malzeme desteğinde bulunurken aynı zamanda her mahalleye minyatür spor alanlarının oluşturulması içinde çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Bu şekilde gençlerimizin ve çocuklarımızın spor ile tanışmalarını, madde bağımlığından uzaklaşarak sosyal yaşantılarının desteklenmesini hedefliyoruz. İnanıyoruz ki bu çalışmaların geleceğimizin sporcularının yetişmesinde gençlerimize Karataş Belediye Spor futbolcuları ve geçmişte ilçemizde yetişen değerli sporcularımız gibi olanak sunacaktır. Karataş Belediye Sporumuzu ve teknik ekibi bir kere daha kutluyor nice başarıların birlikte yalanmasını diliyorum.”  Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir