19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a Muhtarlardan tam destek…

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’a Muhtarlardan tam destek…

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; mahalle muhtarları ile düzenlediği toplantıda bir araya gelerek 31 Mart seçimlerinden bu güne Karataş Belediyesisin hizmetleri ile yapılacak çalışmalar kapsamında bilgilendirmeler gerçekleştirip muhtarların mahallelerdeki talep, öneri ve şikâyetlerini dinledi.

Karataş ilçesinin mevcut sorunlarının tespiti kapsamında kurumlar ile sürekli görüşmeler sağlayan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, muhtarlar ile toplantı düzenleyerek ilçenin genel durumu, belediye çalışmaları, mahallelerin sorunları ve muhtarların hizmet programı kapsamındaki rolü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Muhtarların mahalleleri ile ilgili eksiklerin tespit edilerek belediyenin imkânları dâhilinde her türlü desteği vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Necip Topuz, imkânlar ne kadar kısıtlı olsa da hizmetin istendikten sonra el birliği ile gerçekleştirileceğini, hizmet anlamında halkımızın bizden beklentilerini hiçbir zaman karşılıksız bırakmayacaklarını söylediler.

Başkan Topuz toplantıya katılan muhtarlara ilçe genelinde başlattığı ağaç dikme etkinliği kapsamında her muhtara 10’ar zeytin ağacı hediye ederek geleceğe iz bırakacak Zeytin Ağaçlarının çoğalması ile bölgenin kalkınasına katkı sunacaklarını belirttiler.

Karataş ilçesinde bulunan mahalle muhtarının katılım gösterdiği toplantı da Muhtarlar Belediye Başkanı Necip Topuz’a gösterdikleri ilgi, mahallere hediye ettikleri zeytin ağacı ve düzenlenen toplantı sebebi ile teşekkürlerini ileterek mahallelerin hizmet görmesi yönünde yapacakları çalışmalarda her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir