28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kapkaççıyı 3 dakikada yakalayan ekibe baş müdürden tebrik…
ADANA'DA BİR LİSE ÖĞRENCİSİNİN KOLUNDAKİ SAATİ KAPIP KAÇTIKTAN 3 DAKİKA SONRA ZANLIYI YAKALAYAN EKİBİ ADANA EMNİYET MÜDÜRÜ SELAMİ YILDIZ MAKAMINDA AĞIRLAYIP KUTLADI. (FATİH KEÇE/ADANA-İHA)

Kapkaççıyı 3 dakikada yakalayan ekibe baş müdürden tebrik…

Adana’da bir lise öğrencisinin kolundaki saati çalıp kaçan şahsı, 3 dakika sonra yakalayan ekibi Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız makamında ağırlayıp kutladı.
Edinilen bilgiye göre olay, 2 Ekim’de Seyhan ilçesi Cemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki lise öğrencisi İ.E.K, okuldan eve gitmek için Vali Yolu Caddesine çıktı. Caddede yürürken, liseli gencin yanına yaklaşan R.T.(17), kolundaki piyasa değeri 150 lira olan saati alıp, hızla olay yerinden yaya olarak kaçmaya başladı. İhbar üzerine harekete geçen motorize güven timleri kapkaççının peşine düştü.
Güven tim ekipleri, kapkaç olayından sadece 3 dakika sonra zanlıyı, Atatürk Bulvarı ile Ramazanoğlu Caddesi’nin kesiştiği noktada yakaladı. Yapılan üst aramasında liseli erkek öğrenciye ait olduğu belirtilen kol saati çıkan R.T., yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Zanlının, ‘uyuşturucu kullanmak’ suçundan da 2 ayrı dosyası olduğu öğrenildi.
Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız ise başarıyı ödülsüz bırakmadı. Yıldız, Asayişten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Saadettin Kırkan ve Asayiş Şube Müdürü Serkan Üzülmez ile birlikte motorize güven timinde yer alıp, ‘çocuk kapkaççı’yı kısa sürede yakalayan polis memurlarını makamında ağırlayarak tebrik etti. Yıldız, “Adana’da huzur ve güveni sağlayıp, insanların sokaklarda özgürce yürüyebilmesi için fedakarca görev yapan personelimi kutluyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir