19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Kalas Yüklü Kamyonette 116 Kilo Esrar Ele Geçirildi…

Kalas Yüklü Kamyonette 116 Kilo Esrar Ele Geçirildi…

Kalas yüklü kamyonette yapılan aramada 116 kilo esrar ele geçirilirken, sürücü Vedat A. gözaltına alındı. Tutuklanan Vedat A. uyuşturucuyu, kullandığı kamyonet karşılığında taşıdığını itiraf etti.

Uyuşturucu Suçları ile Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Diyarbakır’dan gelen bir kamyonetin kasasına gizlenmiş esrarın şehir merkezinde dağıtılacağı bilgisini aldı. Kontrol noktası oluşturan ekipler, Vedat A.nın kullandığı kamyoneti durdurdu. İçerisinde inşaat kalasları bulunan kamyonetin kasasında arama yapan ekipler, poşetler içerisinde toplam 116 kilo esrar buldu.

Gözaltına alınan Vedat A. kamyoneti Diyarbakır’dan teslim alıp, sorunsuz olarak Adana’ya getirmek için anlaştığını söyledi.Vedat A. “Biri resmi nikahlı 2 eşim var. Üçüncü evliliğimi yapmak istiyordum. Başlık parası istediler, ben de para kazanmak için araştırma yaparken böyle bir teklif geldi. Kamyoneti Adana’ya getirecek, içerisindeki malı teslim ettikten sonra geri dönecektim. 2-3 kez sorunsuz nakliye yapmam karşılığında da kamyonet benim olacaktı” diye ifade verdi.

Suçunu itiraf eden Vedat A.sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir