23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadir Aydar ilklere imza atıyor…

Kadir Aydar ilklere imza atıyor…

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, bugüne kadar hiç yapılmayan geniş kapsamlı “Halk Günü” düzenleyerek vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde ilki düzenlenen Halk Günü vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Seçimden önce verdiği tüm vaatleri yerine getirdiğini hatırlatan Başkan Aydar, “Engelli vatandaşlarımız ve kadınlar öncelik olmak üzere Halk Günü yaparak bir araya geleceğiz demiştik. Bu ilki oldu, inşallah 5 yıl görev süresi boyunca bunu gerçekleştireceğiz. Herkes dilediğini sorsun, neyi öğrenmek istiyorsa öğrensin, kimse çekinmesin, acaba üzer miyim, kırar mıyım diye hiç kimse şüphe duymasın. Biz buraya sizlerin derdine derman olmaya geldik, o yüzden sizlerden gelen hiçbir talepten, bizim eksiğimiz noktasındaki hiçbir eleştiriden bizim üzülmemiz, kırılmamız ya da bunu olumsuz bir şekilde karşılamamız söz konusu değildir. Bizi eleştirebilirsiniz, eksiklerimizi söyleyebilirsiniz ve aklınızdaki tüm soru işaretlerini hepsini sorabilirsiniz. Biz bugünden itibaren sizlerden gelen tüm talepleri, tüm isteklerin hepsini elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince çare olmaya çalışacağız.” dedi.

BAŞKAN AYDAR, “HİZMET GÖMLEĞİMİZİ GİYDİK”
Vatandaşların tüm talep ve sorularını dinleyerek cevap veren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “31 martta yüce Allah’ın izniyle ondan sonra sizlerin desteğiyle başkanlığa seçildik. 31 martta biz siyasi parti gömleğimizi çıkardık hizmet gömleğini giydik. Genç, çalışkan ve tecrübeli ekibimizi oluşturduk. Yavaş yavaş eksiklerimizi gidereceğiz. 31 mart öncesinde vaat ettiğimiz ne varsa hepsinin arkasında duruyoruz ve de hepsinin altına imzamızı atacağız. Ceyhan’da geçmiş dönemden kalma 20 yıllık bir yönetim var. 20 yıldır onlardan kalan bir borç var, bir yerde borç olur ama onun karşısında bir hizmet vardır ama onun karşılığında bir hizmet de yok. Belediyenin borcu var hiçbir şekilde parası yok, ama ben bunu bahane olarak sizlere sunmayacağım. Her şey parayla olmaz, parayla herkese hizmet yapar. Biz ekibimizle birlikte size söz veriyoruz, şimdiye kadar yapılmayan ne hizmet varsa biz beş yıl içerisinde sizlere yapacağız.” ifadesini kullandı.

BAŞKAN AYDAR HASTA BİR BAYANIN SORUNUNA HEMEN ÇÖZÜM BULDU
Sağlık sorunu ve hastalığı nedeniyle tedavi olamadığını ve hastaneye araç olmadığı için gidemediğini belirten kadın vatandaşın isteği üzerine Başkan Aydar, Başkan Yardımcısı Hülya Erdem’i görevlendirerek mağduriyetin giderilmesi ve yaşlı kadın ile ilgilenmesi yönünde talimat verdi. Bu olayın hemen ardından salondaki tüm konuklar Başkan Aydar’ın bu davranışını ayakta alkışlayarak takdir etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir