20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadınlar Bisiklet Sürüyor…

Kadınlar Bisiklet Sürüyor…

Dünya Otomobilsiz Kentler Günü nedeniyle Türkiye genelinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Adana’da da kadınlar, süslenip bisiklet sürdü. Sosyal medya üzerinden örgütlenen çok sayıda kadın bisikletçi, Uğur Mumcu Meydanı’nda toplandı. Kadınlar, bisikletlerinin üzerine ‘egzoz kokusuna karşı parfüm kokusu’, ‘savaşa dur pedala vur’ gibi yazılar asarken, çok sayıda erkek bisikletçi de etkinliğe destek verdi.
Etkinliği Adana’da organize eden Ezo Üge, “Süslü, püslü olarak bisiklete binmemizin nedeni, sadece spor kıyafetle değil her zaman bisiklete binebileceğimizi göstermek. Trafikte daha çok bisikletli olmasını istiyoruz, bisikletli ulaşıma dikkat çekmek istiyoruz. Bu yüzden bu etkinliği düzenledik” dedi.
Yaklaşık 40’ının kadınların oluşturduğu 100’ü aşkın bisikletçi, toplandıkları Uğur mumcu Meydanı’ndan hareket ederek, Ziyapaşa, Atatürk ve Gazipaşa Bulvarı üzerinde vatandaşlara el sallayarak tur attı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir