20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kadın gazetecilerden kısır partisi!

Kadın gazetecilerden kısır partisi!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen etkinlikte; ÇGC Başkanı Cafer Esendemir misafirlerle yakından ilgilenerek, bir çatı altında buluşmanın, günün stresinden uzaklaşarak sohbet etmenin zevkine varmanın önemine dikkat çekerek, önümüzdeki günlerde de bu tür sosyal etkinliklere ağırlık verecekleri ifade etti.

Kentimizin en güzel lokasyonuna sahip olan ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde üyelerle sık sık biraraya gelmek istediklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy; “Pandemi nedeniyle geçtiğimiz dönemde sosyal etkinlikler düzenlenemiyordu. Sosyal bir varlık olarak bir arada olmak, bir şeyler paylaşmak ve sohbet etmek bir ihtiyaçtı. Bu yönde gelen taleplerden hareket ederek; kendi imkanlarımızla kadın gazeteciler olarak ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldik. Aslında kısır bahane, sohbet ise şahane oldu. Katılımlarından dolayı tüm kadın gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir