25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Kaçak İçki Şişeleri Çöpten Toplanmış…

Kaçak İçki Şişeleri Çöpten Toplanmış…

Adana’da inşaat halindeki binaya kaçak içki operasyonu düzenleyen polisin ele geçirdiği boş şişe ve kapakların çöpten toplandığı ortaya çıktı. Kirli şişelere kaçak içki doldurup eğlence mekanlarına dağıtım yapan 3 kişiyi gözaltına alan polis, bir şüpheliyi ise arıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne (KOM) bağlı Kaçakçılık Büro Amirliği ekipleri, yeni yıla sayılı günler kala denetim ve operasyonlarını sıklaştırdı. İl merkezinde içki satışı yapılan yerler denetlenirken, her ihbarı değerlendiren polis, D-400 Karayolu üzerinde hareket halindeki bir aracın eğlence mekanlarına dağıtım yapmak üzere sahte içki taşıdığı bilgisini aldı. Ekipler, 07 AVS 05 plakalı kamyeneti durdurdu. Yapılan aramada, 300 şişe sahte içki ele geçiril

Gözaltına alınan şaphelilerin içkileri depoladıkları adresi öğrenen KOM Şube ekipleri, merkez Seyhan ilçesinin Dağlıoğlu mahallesinde inşaat halindeki eve baskın düzenledi. Baskında, inşaatın sahibi B.B. ekiplerce gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 4 bin 200 şişe satışa hazır sahte içki, 5 bin çeşitli markalarda içki kapağı, 60 litre saf alkol, doldurulmayı bekleyen bin 500 boş şişe, çeşitli markalara ait 50 bin etiket, 150 TAPDK bandrolü ele geçirildi.

Ele geçirilen şişelerin üzerindeki toz, atık ve inşaat kalıntıları ise çöpten toplandığını ortaya koydu. Kaçak içki imalatçılarının çöpten toplayıp doldurdukları şişeleri kapakladıktan sonra dezanfekte etmeden suya tutup yıkayarak piyasaya sürdükleri anlaşıldı.

Kaçak içki imalatı yapıp piyasaya süren B.B. ile birlikte toplam 3 kişi gözaltına alınırken, 1 kişinin de yakalanması için çalışma sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir