23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Jandarma’dan Huzurevi ve Hasta Ziyareti…

Jandarma’dan Huzurevi ve Hasta Ziyareti…

Adana İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma’nın 177’nci Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Adana Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaşlıları ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ile Numune Hastanesi Onkoloji Bölümlerinde tedavi görmekte olan çocuk hastaları ziyaret etti.

Kendilerini ziyarete gelen askerleri karşılarında görünce önce şaşıran huzurevi sakinleri, büyük mutluluk yaşadıklarını ifade etti. Ziyaret boyunca yaşlılar ile ilgilenip sohbet eden askerler, Jandarma’nın 177’nci Kuruluş Yıl Dönümü’nün kutlandığını anlatarak, Jandarma logolu şapka, anahtarlık, bayan cüzdanı ve gül hediye etti.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi ile Numune Hastanesi Onkoloji bölümlerinde tedavi görmekte olan çocuk hastaları da ziyaret eden Jandarma personeli hastalar ile ilgilenip sohbet etti. Kanser hastalarına da Jandarma logolu şapka ve yap-boz hediye edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir