20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Jandarma ve Polisten Kan Bağışına Destek…

Jandarma ve Polisten Kan Bağışına Destek…

Yaklaşık 500 polis ve jandarma, emniyet müdürlüğü binasında kan verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü binasında Kızılay Adana Şube Müdürlüğü Kan Merkezi tarafından düzenlenen bir kan bağışı kampanyası kapsamında Adana Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ile Adana İl Jandarma Komutanlığında görevli jandarma bu kez hayat kurtarmak için kanını verdi. Kan veren yaklaşık 500 polis ve jandarmaya daha sonrasında da aşure ikram edildi.

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız da kan verenler arasındaydı. Adana İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, düzenli olarak kan verdiği için kan verme süresi dolmadığından dolayı kan veremedi.

Adana Emniyet Müdürü Yıldız, gönüllü olarak kan vermenin iyilik hareketi olduğunu belirterek, “Hiç görmediğimiz, adını bile bilmediğimiz insanlarla ‘kan kardeşi’ olmak için buradayız. Emniyet ve jandarma her zaman el ele ve omuz omuza görev yapıyor. Sadece Adana’da değil, Türkiye’nin dört bir yanında güvenlik teşkilatlarımız bu birlikteliği en güzel şekilde ortaya koyuyorlar. Emniyet ve jandarma, iç güvenliğimizin teminatı” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir