29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İyilik Korosu Adana’ya geliyor…

İyilik Korosu Adana’ya geliyor…

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 17 Ocak Pazartesi günü saat 20.00’da sahneye çıkacak olan koro, tüm konserlerden elde ettiği gelirleri de toplum yararına bağışlıyor.
ALKIŞ DEĞİL AMAÇ İÇİN ÇALIŞIYORLAR
Toplumsal sorumluluklara dikkat çeken, birlikte ağaç diken, çöp toplayan, köy köy okulları gezen, ayda iki kez yaşlıları ziyaret edip, dezavantajlı çocuklarla müziği paylaşan Terennüm İyilik Korosu, alkış için değil bir amaç için çalışıyor.
Dünyaca Ünlü Kanun Virtüözü Ahmet Baran önderliğinde dünden öğrenip, bugün için yaşayıp, yarın için hayal kuran Terennüm İyilik Korosu, ilk defa Adana seyircisiyle buluşuyor.
EFSANE İSİM FÜZE SELAMİ’NİN TORUNU
Pek çok uluslararası başarıya imza atıp, ülkemizi gururla temsil eden aynı zamanda Adana Demir Spor’un efsane ismi Füze Selami’nin torunu olan Ahmet Baran, “17 Ocak’ta Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda Adanalı komşularıyla buluşmak için sabırsızlandığını” ifade etti.
Hüzünlü bir mutluluk ve sevgiyle büyüyen seksen kuşağının unutulmaz şarkılarından oluşan eğlenceli bir repertuvarla şarkıların zaman tünelinde keyifli bir yolculuk Adanalıları bekliyor.

Koroda yer alan Adanalı Tan Çalışkanyürek ise Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gazetecileri ve gazeteciler aracılığıyla Adanalıları konsere davet etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir