29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İYİ Parti’den ÇGC’ye ziyaret…

İYİ Parti’den ÇGC’ye ziyaret…

İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek, Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen ve İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ile bir araya gelen İYİ Parti Heyeti, parti olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İYİ Parti olarak toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek sorunları yerinde tesbit etmeye ve seslerini duyurmaya çalıştıklarını ifade eden İYİ Parti Seyhan İlçe Kadın Politikalar Başkanı Hatun Zeyrek; halkın geçim sıkıntısı içerisinde kıvrandığını ancak iktidardakilerin hiçbir şey yokmuş gibi davrandığını, sorunları görmezden geldiğini belirterek, “Vatandaşın tenceresinde et değil dert kaynıyor. Kime dokunsanız bin Ah! İşitiyorsunuz. Halkın alım gücü düştü. Vatandaş yoksulluk ve açlık sınırında yaşamaya çalışıyor. İktidarı kibir sarmış durumda. Halka sırtını dönmüş ve halkın sorunlarına duyarsız olan bu iktidar yerine Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçilerek, Genel Başkanımızı Başbakan yapmak için İYİ Parti teşkilatları olarak gece gündüz çalışıyoruz. Ekonomik kriz toplumu adeta esir almış durumda. Bırakın vatandaşları, işadamları bile feryat ediyor. Faiz-Enflasyon kıskacı arasında geleceğini göremeyen işadamı yatırım yapamıyor. Dövizdeki artış; piyasalarda iğneden ipliğe kadar herşeye zam olarak yansıyor. Bir avuç zümre; doymak bilmeyen bir ihtirasla ülkeyi soyuyor. Yap İşlet Devret  adı altında garantili ihaleler yüzünden bu halkın geleceği de ipotek altına alınmış durumda. İYİ Parti olarak bu kötü gidişe son verip, halkın sorunlarına çözüm üretecek ve sıkıntıları geride bırakacak politikaları uygulamaya koyacak iradeyi iktidara getireceğiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Başbakan yapacağız ve ülkemizi düzlüğe çıkaracağız” dedi.

Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüdaye Esen de konuşmasında; Genel Başkan Meral Akşener’e ülke genelinde büyük bir ilgi olduğunu, ziyaret ettiği her yerde geniş topluluklar tarafından karşılandığını, toplumun tüm kesimlerinin sesine kulak veren Sayın Akşener’i Başbakan olarak görmek istediklerini söyledi.

İYİ Parti İl Başkanlığı İstişare Kurulu Üyesi Kemal Çıra; İYİ Parti’nin seçime hazır olduğunu, halkın sandığın önüne konulmasını beklediğini belirterek, mevcut iktidarın ekonomik kriz yokmuş gibi davranarak, pembe tablolar çizdiğini ancak halkın çarşı-pazarda enflasyon ve zamlar karşısında zor anlar yaşadığını, filesini dolduramadığını, çocukların aç karnına yatağa girmek zorunda kaldığına dikkat çekti.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir de yaptığı konuşmada; özellikle yerel basının sorunlarına ağırlık verdi. Girdi maliyetlerindeki artışın yanı sıra yasalardan kaynaklı engellemeler ve Tasarruf Genelgesi nedeniyle Anadolu Basınının kepenk kapatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Esendemir; halen mecliste komisyonlarda görüşülmekte olan yeni Basın Yasası’nın da bazı dayatmalar içerdiğini ve sektörün sorunlarına çözüm üretmekten uzak olduğunu dile getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir