19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / İşten Atılan İşçiler Çatıya Çıktı…

İşten Atılan İşçiler Çatıya Çıktı…

Kapatılma kararı alınan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’na bağlı Adana Hekimevi ve Eğitim Merkezi’nde işten çıkarılan 32 işçi, binanın damına çıkarak tazminat ve ücret alacaklarının ödenmesini istedi.

Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Adana Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan 7 katlı Adana Hekimevi ve Eğitim Merkezi binasının damına çıkan işçiler, kendilerini aşağıya atacağını söyledi. Olay yerine gelen polislerin kendilerine yaklaşmamasını isteyen işçiler, Türk bayrağı sallayarak, “Hakkımızı istiyoruz” diye bağırdı.

Olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ve Cankur ekipleri de gelirken, yaklaşık 1 saat binanın damında kalan işçiler polislerin ikna etmesi sonucu müdahaleye gerek kalmadan aşağıya indi.

Burada açıklama yapan işçiler “Bayramı 5 kuruş parasız geçirdik. Ne 35 günlük maaşımızı ne ikramiyelerimizi verdiler. Tazminat vermeden, kurumun kapatıldığını söyleyerek bizi işten attılar. Hakkımızı istiyoruz” şeklinde konuştular.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir