25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / İSTANBUL’U GEZMEK İÇİN EVDEN KAÇMIŞ…

İSTANBUL’U GEZMEK İÇİN EVDEN KAÇMIŞ…

Ceyhan’ 19 Ağustos’ta ortadan kaybolan 13 yaşındaki Ayşenur K., iki gün sonra İstanbul Kadıköy’de gezerken bulundu. Ayşenur’un İstanbul hayranı olduğu ve bu nedenle evden kaçtığı belirtildi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde annesi Süreyya K.’nın alışverişe gitmesinin ardından evden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Ayşenur K.’nın bulunması için Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce özel bir ekip kuruldu. Ailesinin ve arkadaşlarının bilgisine başvuran uzman polisler, Ayşenur K.’nın gidebileceği tüm adresleri araştırdı. Civardaki güvenlik ve MOBESE kamera görüntülerini inceleyen polisler, Kurt’un İstanbul hayranı olduğu bilgisine ulaşınca çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırdı.

Genç kızın önce Adana’ya, oradan da İstanbul’un Kadıköy İlçesi’ne gittiğini belirleyen polis, Kadıköy’deki meslektaşlarıyla iletişime geçti. Ayşenur K., 21 Ağustos’ta akşam saatlerinde Kadıköy’de gezdiği sırada polis tarafından bulunarak emniyete götürüldü. Kurt, emniyetteki işlemlerinin ardından ailesinin bilgisi dahilinde İstanbul’daki bir akrabasına teslim edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir