19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İŞİT’İN ALIKOYDUĞU ŞÖFÖRE ZİYARET

İŞİT’İN ALIKOYDUĞU ŞÖFÖRE ZİYARET

IŞİD’İN ALIKOYDUĞU CEYHANLI ŞOFÖRE SÜPRİZ ZİYARET

Musul’da 10 Haziran’da IŞİD tarafından alıkonulan tır şoförlerinden olan Ceyhanlı Mehmet Deniz’in sürpriz ziyaretçileri vardı.

Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Musul’da IŞİD tarafından 23 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan tır şoförlerinden Ceyhanlı Mehmet Deniz’i Kızıldere mahallesindeki evinde ziyaret etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Türk şoförlerinin ailelerine kavuşmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek “ onları sağ salim ailelerine kavuşmuş görmek bizleri mutlu etti. Ailesine ve kendisine çok geçmiş olsun diyorum. Bu vesile ile başta Sayın Başbakanımız ve Dış İşleri Bakanımız olmak üzere tüm yetkililerimizden Allah razı olsun diyorum. İnşallah konsolosluk görevlisi vatandaşlarımız için de aynı sevinci yaşarız.” Dedi.

Tır şoförü Deniz’e geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Necdet Ünüvar ise “Mehmet kardeşimizin ailesine kavuşması hepimize erken bayram sevinci yaşattı. Sayın Başbakanımız, hükümetimiz ve Dış İşleri Bakanımızın büyük gayretleri ile şoförlerimiz sağlıklı bir biçimde ailelerine kavuşmuşlardır. İnşallah Musul konsolosluğunda görevli 40 kardeşimiz de ailelerine kavuşarak bizlere bayram öncesi bir bayram daha yaşatırlar.” dedi.

Ziyarete ilçe Başkanı Süleyman Ulu ve parti teşkilatı ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir