23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Işıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için yumruk yumruğa kavga ettiler…

Işıkta bekleyen otomobillerin camını silmek için yumruk yumruğa kavga ettiler…

Kırmızı ışıkta bekleyen araçların camını silmek için birbirleriyle yarışan madde bağımlısı 2 genç, aralarında anlaşamayınca yumruk yumruğa kavga etti. Bir sürücünün cep telefonuyla kaydettiği görüntülere sosyal medyadan yorum yağdı.
Yüreğir ilçesine bağlı Yamaçlı Mahallesi Karataş Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen otomobillerin zorla camını silen madde bağımlısı 2 genç, aralarında anlaşamayınca kavga etmeye başladı. Yanındaki madde bağımlısını itekleyerek yere düşüren genç, otomobilin camını silmeye devam etti.YERLERE DÜŞTÜLER Kullandıkları maddenin etkisinde olduğu gözlenen ve yere düşen genç, elindeki cam silme aparatıyla diğerinin başına vurdu. Madde bağımlıların kavgası ise kırmızı ışıkta bekleyen bir sürücü tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Kısa süre yumruk yumruğa kavga eden ve zaman zaman yere düşen gençler bir süre sonra gözden kayboldu.
ONLARCA YORUM GELDİ Otomobil sürücüsünün cep telefonuyla çektiği videoyu Adana Çevirme Radar isimli sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasının ardından videoya onlarca yorum geldi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir