29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / İş Yerinin Tahliyesi Sırasında Gerginlik…

İş Yerinin Tahliyesi Sırasında Gerginlik…

Bir bölümü kaçak olan kafeteryanın tahliyesi için bölgeye giden belediye ekipleriyle tartışan ve iş yerine tabancayla rastgele ateş eden işletmeci gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Çukurova Belediyesi ekipleri, Toros Mahallesi’ndeki Doğal Park’ta bulunan ve bir bölümü kaçak olan kafeteryanın tahliyesi için işlem başlattı. Kafeterya içindeki eşyaların tahliyesi için bölgeye giden ekipler işletmeci Veysel B’nin tepkisiyle karşılaştı.

Belediye görevlileriyle tartışan Veysel B, daha sonra yanındaki ruhsatsız tabancayla iş yerine doğru rastgele ateş etti. Bunun üzerine belediye ekipleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine giden polis ekipleri, işletmeciyi olayda kullandığı silahla birlikte yakaladı. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede, iş yerinin camına çok sayıda kurşunun isabet ettiğini belirledi.

Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere Fatih Polis Merkezi’ne götürüldü.

Belediye ekipleri, şüphelinin gözaltına alınmasının ardından tahliye işlemini gerçekleştirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir