25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / İlyas Salman, Kitaplarını İmzaladı…

İlyas Salman, Kitaplarını İmzaladı…

Sinema oyuncusu İlyas Salman, Adana’da kitaplarını imzaladı, okurlarıyla güncel konularla ilgili sohbet etti.

Kentte bu yıl 9’uncusu düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı’na katılan, İleri Yayınları’ndan çıkan ‘Hem Kemalistim, hem sosyalistim’, ‘Hasretim Sansürlüdür’ ve ‘Kırmızı Beyaz’ kitaplarını imzalayan İlyas Salman ilgi gördü. Öğrencilerle toplu olarak fotoğraf çektiren İlyas Salman, “Gösterilen ilgi çok güzel. Hiç kimse kalkıp, ‘Benim özel yaşantım kalmadı, bu ilgiden şikayetçiyim’ demesin. Zaten sahtekarlık yapıyorlar, herkes memnun bu işten” diye konuştu. İlyas Salman şöyle devam etti:

“Hayatın içini kurcaladım ve halkın karşısına çıktım. İnsan olarak bunun karşılığını görüyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz açık söyleyeyim. Ben profesyonel yazar değilim, aktörüm fakat söz uçar. Dünü yaşadık öğrendik, bugünü yaşıyoruz öğreniyoruz, yarını yaşarsak öğreneceğiz. Mezara götürülen bilginin kimseye faydası yok. Ne biliyorsanız onu geriye bırakmalısınız. Oyuncular, yazarlar ölüyor ama filmler, kitaplar ölmüyor. Sinemadan, tiyatrodan, yaşadıklarımdan, okuduğum kitaplardan, yaşadığım olaylardan, tanıdığım insanlardan, doğadan, kuştan, börtü böcekten bana ne kalmışsa miras olarak onları yazı olarak da halka sunmaya çalışıyorum.” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir