25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / İl İstihdam kurulu toplandı…

İl İstihdam kurulu toplandı…

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2020 Yılı 4. Olağan Toplantısı, Adana Ticaret Borsası toplantı salonunda Vali Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirildi.
Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi ile İl İstihdam Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, il istihdam ve mesleki eğitim politikaları ile önceki dönemde yapılan toplantıda alınan kararlara istinaden gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Toplantı öncesinde kısa bir açıklama yapan Vali Elban, Adana’nın zengin yatırım potansiyelinden en iyi şekilde faydalanmak ve il genelinde istihdam oranlarını artırmak için yapılması gereken uygulamaları değerlendirmek üzere bir araya geldiklerini belirtti ve toplantının Adana için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
İstihdamı arttıracak çalışmalar ve mesleki eğitimler hakkında çeşitli görüş önerilerinin ele alındığı toplantı, gündem maddelerinin değerlendirilmesi ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir