18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / İl Başkanından Şoförler Odasına Ziyaret…

İl Başkanından Şoförler Odasına Ziyaret…

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, İlçe başkanı Cemal Saim Çetenak ile ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri 24 Haziran seçimlerinin ardından teşekkür ziyaretleri kapsamından Ceyhan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Ünal Kurt ve yönetim kurulunu ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana il başkanı Fikret Yeni Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a 24 Haziran seçimlerinde Ceyhan.’da AK Partinin birinci çıkması partimizi ve bizleri sevindirmiştir diyen Yeni bundan sonra yapılacak yerel seçimlerde’de aynı başarıyı göstererek yerelde’de Adanada’ki 15 belediyeyi Ak belediyesi yapmak için çalışmalara başlandığını ifade etti.

KURT: 24 HAZİRANDA GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN DEVAM DEDİK

Ceyhan Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Ünal Kurt Öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Adana ilimiz ile Ceyhan ilçemiz olmak üzere”Hemşehrimiz her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızı yine bağrına basmış, 24 Haziran’da Adana’nın ‘Güçlü Türkiye’ için devam diyeceğini göstermiştir diyen Başkan Kurt bu kutlu yürüyüşe destek veren Adanalı ve Ceyhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizler her zaman Reisimizin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz diyen başkan Kurt bizler çifte bayram yaşadık inşallah yapılacak yerel yönetim seçimlerinde Büyükşehir olmak üzere tüm ilçeleri Ak belediyesi yapmak ve tarih yazmak için çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz dedi.

ZİYARETE KATILIM HAYLİ YÜKSEKTİ

Ceyhan Şoförler odası ziyaretine AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ile birlikte Ceyhan AK Parti ilçe başkanı Cemal Saim Çetenak, Başkan yardımcısı Murat Yürük, Belediye meclis üyeleri katılırken, toplantıya Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri. Kamyoncular odası başkanı Cemal Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Ceyhan EKK yönetim kurulu üyeleri, Taksici esnafı ile birlikte çok sayıda esnaf ve sanatkârlar ile vatandaşlar katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir