20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / İki aile arasında silahlı çatışma; 3 yaralı…

İki aile arasında silahlı çatışma; 3 yaralı…

İki aile arasında çıkan silahlı çatışmada mahalle savaş alanına dönerken, Özel Harekat polislerinin ve zırhı ekiplerinin de müdahale ettiği olayda 3 kişi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlıhasan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 2 aile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruplar evden getirdikleri tabanca ve pompalı tüfekle birbirlerine ateş açtı, mahalle savaş alanına döndü. Yaşanan çatışma üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve Özel Harekat ekipleri sevk edildi. Polisle birlikte olay yerine gelen sağlık ekipleri, silahla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişiyi Adana Şehir ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerine gelen Özel Harekat polisleri ve Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı çok sayıda polis ise mahalleyi ablukaya aldı.Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri silahlı çatışmanın yaşandığı sokakta geniş güvenlik önlemi alarak delil çalışması başlattı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir