20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / “İçimizden Biri” Projesi Vali Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleşti…

“İçimizden Biri” Projesi Vali Demirtaş’ın katılımıyla gerçekleşti…

Vali Mahmut Demirtaş, Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında düzenlenen “İçimizden Biri” projesinin etkinliğine katıldı.
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Etkinlikte konuşan Vali Mahmut Demirtaş, Adana Valiliği koordinesinde yürütülen “Güney Adana Kalkınma Programı” kapsamında “İçimizden Biri” projesi dolayısıyla vatandaşlar ile bir araya geldiklerini söyledi. Vali Demirtaş, projemizin amacı, güney Adana’da yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini, hayat standardını yükseltmek olduğunu vurguladı. Güney Adana Kalkınma Programı’nın sosyal, ekonomik ve kültürel bir kentsel dönüşüm hareketi olduğunu vurgulayan Vali Demirtaş, bu vesile ile Güney Adana Kalkınma Programı’nda emeği geçen tüm kişi ve kurumlar ile paydaşlara teşekkür etti. Etkinlik İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer’in katılımcılara yaşamından örnekler vererek, çeşitli konularda tespit ve önerilerde bulunmasıyla devam etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir