20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Huzur ve güven uygulamasında polisin dikkati uyuşturucuyu ortaya çıkardı…

Huzur ve güven uygulamasında polisin dikkati uyuşturucuyu ortaya çıkardı…

Kozan’da saat 20.00-23.00 saatlerinde kentin bir noktasında “Huzur ve Güven” uygulaması gerçekleştirildi. Kozan ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı motosikletli polis timleri, asayiş, trafik ekipleri ile birlikte yaklaşık 130 polis ile gerçekleşen uygulamada trafik güvenliğini tehlikeye atan ve halkın huzur ve güven ortamını bozan unsurlar üzerinde uygulama gerçekleştirildi. Uygulamada uygulama noktasından kaçmak isteyen 80 LK 304 Plakalı Mehmet S. yönetimindeki aracın şüpheli halleri polisin dikkatinden kaçmadı. Aracı uygulama noktasına alan polisler araç sürücünün 58 promil alkollü olduğunu tespit ederken araç içinde yere dökülen ve poşete 14,5 gram saklanan uyuşturucu madde polisin araştırması ile gün yüzüne çıktı. Uyuşturucu madde ile yakalanan şahıslar adli tahkikat için polis merkezine götürüldü.
Kozan İlçe emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirdiği huzur ve güven uygulamasında 485 kişinin sorgusu yapılarak ,151 araç kontrol edilip bir araçta yapılan 14.5 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Uygulamada 3 aranan şahıs yakalanırken, 9 araca toplam 9 bin 917 TL para cezası uygulandı. 1 araç trafikten men edildi. 13 kişiye pandemi kurallarını ihlalden dolayı tutanak tutulduğu öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir