20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hizmetlere sahip çıkma çağrısı…

Hizmetlere sahip çıkma çağrısı…

Ceyhan Zübeyde Hanım Mahallesi Hayal Park’ın içindeki palmiye ağacı kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Parkın etrafındaki brandalar ve bayraklar tahrip edildi. Parkın ortasında cayır cayır yanan ağaç mahalle halkının ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tarafından Zübeyde Hanım Mahallesi’nde Temmuz ayında yaptırılan ve mahalle halkının isteğiyle ismi Hayal Park olan çocuk parkının brandaları ve bayrakları tahrip edildi. Parktaki palmiye ağacı kimliği belirsiz kişilerce 19 Kasım Pazar günü akşam saatlerinde yakıldı. Yangının ardından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar Ceyhan halkını hizmetlere sahip çıkmaya çağırdı.

“Hizmetlere Zarar Verenlere İnat Ceyhan’ı Yeşillendirmeye Devam Edeceğiz”

Palmiye ağacı yanarken çekilen görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşarak ağacın yakılmasına tepki gösteren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar “ Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yeni yaptığımız parkımızdaki palmiye ağacını yakmışlar. Bu dünyanın sadece insana ait olmadığı görüşünde bir belediye başkanı olarak biz nefes alan herkesin ve her şeyin belediyesiyiz. Bu ağacımızı yakarak algı oluşturmaya çalışanlara inat tüm parklarımızı, sokaklarımızı, Ceyhan’ımızı yeşillendirmeye devam edeceğiz. Her mahallemize eşit hizmet götürmek için özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı da Ceyhan için yapılan hizmetlere sahip çıkmaya çağırıyoruz. ” ifadelerini kullandı.
Ceyhan Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tahrip edilen parkta iyileştirme çalışmalarını başlatırken emniyet birimleri olay hakkındaki tahkikat başlattığını bildirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir