20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsızlık Şüphelisi 4 Kadın Yakalandı…

Hırsızlık Şüphelisi 4 Kadın Yakalandı…

kapıları kırıp hırsızlık yapmaya çalıştıkları iddiasıyla 4 kadın, suçüstü yakalandı. Kapı kilitlerini açmak için kullandıkları keski olarak adlandırılan plastik malzeme şüphelilerden 9 aylık hamile Nazan Y.’nin (26) külotunun içinden çıktı.
Merkez Yüreğir İlçesi Haydaroğlu Mahallesi’ndeki bir apartmana 4 kadının girdiğini gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, 9 aylık hamile Nazan Y., Sibel Y. (27), Dilek Y. (39) ile Çakırkız T.’yi (30) apartmandan çıkarken yakaladı. Polis merkezine götürülen kadınlardan Nazan Y.’nin iç çamaşırından kapı kilitlerini kırmak için kullandıkları keski adı verilen plastikten özel yapılmış malzeme çıktı. Hırsızlık suçundan poliste çok sayıda kaydı bulunan ve Osmaniye’den geldikleri belirlenen kadınların evden çaldıkları şampuan ve kozmetik ürünleri ele geçirildi. Hırsızlık zanlısı kadınlar gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Suçlamayı kabul etmeyen kadınlar, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir