19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsızlar elektrik kablosunu çalınca iş yerini açamadı…

Hırsızlar elektrik kablosunu çalınca iş yerini açamadı…

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bir büfenin 150 metre elektrik kablosu çalındı. Elektrik olmadığı için darabasını dahi açamayan büfeci hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Ziyapaşa Bulvarı üzerinde geçen gece meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Erdal Çiçek’e ait büfenin 150 metrelik elektrik kablosu çalındı. Sabah saatlerinde büfeye gelen Çiçek, darabayı açamayınca kablosunun çalındığını fark etti ve durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, hırsızları yakalamak için çalışma başlatırken büfesini açamayan Erdal Çiçek, hırsızların bir an önce yakalanmasını istedi. Çiçek, “Sabah büfeyi açmaya geldiğimde darabanın açılmadığını gördüm. Kontrol ettiğimde, yan tarafta bulunan elektrik kablosunun kopmuş olduğunu gördüm. 150 metrelik kabloyu kesip götürmüşler. 5 yıldır o şekilde çalışıyordum ama bu sabah kesmişlerdi kabloyu” dedi.

Yaklaşık 6 bin lira maddi zararının olduğunu aktaran Çiçek, “Bugün iş yerimi açamadım, belki millet hastaneye ya da önemli bir yere yetişecek kart dolumu yaptıracaktı ama maalesef kapalıydık. Kabloyu çalan hırsızları Allah ıslah etsin” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir