19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsız sevgililer motosikletleri böyle çaldı…

Hırsız sevgililer motosikletleri böyle çaldı…

Adana‘da 3 motosiklet çalan sevgili hırsızlar polis tarafından yakalanıp tutuklandı. Sevgililerin motosikletleri çalma anları ise saniye saniye görüntülendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü‘ne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bir ay içerisinde 3 kişinin motosikletlerinin çalındığını belirtip, şikayetçi olması üzerine çalışma başlattı. Olayların yaşandığı bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, bir şüphelinin park halindeki motosikletleri düz kontak yaparak çalıştırdıktan sonra çaldığını, yanındaki kadın şüphelinin ise gözcülük yaptığını tespit etti. Hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayla ilgili çalışmasını derinleştiren ekipler, şüphelinin çeşitli suçlardan 17 kaydı olan Abdullah Ç. (32), gözcülük yapan sevgilisinin ise 7 suç kaydı bulunan Burcu P. olduğunu belirledi. Şüpheli sevgililer, adreslerine düzenlenen baskında gözaltına alındı. Evde ve bahçede yapılan aramalarda ise motosikletler bulunamadı. Emniyete götürülen şüphelilerden Burcu P’nin ifadesinde, “Paraya ihtiyacımız vardı, çaldık. Sevgilim motosikletleri götürüp satıyordu. Paraları da paylaşıyorduk” dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Ç. ile Burcu P., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir