16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Hırsız Kardeşlerden Şaşırtan Savunma…

Hırsız Kardeşlerden Şaşırtan Savunma…

Ceyhan’da kablo çalarken kadın komiser tarafından yakalanan hırsızlık zanlısı kardeşler, “Uyuşturucu satmadık, sadece hırsızlık yaptık. Anamız, babamız yok, yatacak yerimiz yok. Tutuklanırsam cezaevinde gider yatarım. Belki daha iyi olur” dedi.
Edinilen bilgiye göre olay, Ceyhan ilçesine bağlı Büyükmangıt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 155 polis imdat hattını arayan bir kişi, iki kişinin kablo çaldığını ve Büyükmangıt Mahallesi’ne doğru kaçtığını söyledi. Polis ekipleri bu ihbar üzerine harekete geçerek eşkali verilen iki hırsızı yakalamak için operasyon başlattı. Kadın komiserin yönettiği operasyonda hırsızlar arazide sıkıştırıldı. Polis, hırsızlara ’teslim ol’ çağrısı yaptı ancak hırsızlar kaçtı. Kısa süren kovalamacanın ardından kadın komiser, iki hırsızı da yakaladı.

Yakalanan zanlılardan birinin Erkan Ö. (20), diğerinin ise kardeşi 17 yaşındaki S.Ö. olduğu öğrenildi. S.Ö. kendisini görüntüleyen basın mensuplarının “Neden hırsızlık yaptın” sorusuna, “Uyuşturucu ticaretinden yakalanmadık, sadece hırsızlık yaptık. Anamız, babamız yok diye yani. Anam babam yok, yatacak yerim de yok. Daha iyi olur belki tutuklanırsam cezaevinde gider yatarım. Hırsızlık yapıyordum paramız olmadığı için, parası olmayan adam hırsızlık yapar. Kablo çaldık satacaktık” diye cevap vermesi polise bile şok etti.
Zanlılar daha sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 17 yaşındaki S.Ö.’nün hırsızlıktan 40, ağabeyinin ise yaklaşık 30 kaydı olduğu öğrenildi. Ayrıca zanlıların 12 kardeş olduğu da tespit edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir