25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Her Okul Adına Bir Fidan…

Her Okul Adına Bir Fidan…

Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliklerin devamı kapsamında, Ceyhan Esentepe Mahallesinde yeni yapılan 16 derslikli Nurhan Demirtaş Ortaokulu bahçesine, Ceyhan’daki 123 eğitim kurumu adına birer fidan dikildi. Etkinliğe Kaymakam Dr.Bayram Yılmaz, okula adı verilen Hayırsever Hemşerilerimiz Nurhan Demirtaş ve Eşi İhsan Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Koçer, Milli Eğitim Şube Müdürleri ile ilçedeki tüm Okulların Müdürleri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Hayırsever Hemşerimiz İhsan Demirtaş ile Kaymakam Yılmaz’ın konuşmaları, bir öğrencinin Hayırseverlere yazdığı mektubu okumasından ve öğrencilerin Hayırseverlere çiçek takdiminden sonra her okul müdürü okulunun adına bahçeye birer fidan dikti.

Kaymakam Yılmaz, İhsan Demirtaş ve Nurhan Demirtaş çiftine okul yaptırarak eğitime sağladıkları katkıdan dolayı birer plaket takdim ederek teşekkür etti; kendileri ile fidan dikti; yeni okulumuzun ve dikilen fidanların hayırlı olmasını diledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir