25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Helikopter destekli “huzur uygulaması” yapıldı…

Helikopter destekli “huzur uygulaması” yapıldı…

Polis helikopteri ve narkotik köpeklerinin de katıldığı “huzur uygulaması” gerçekleştirildi.İl Emniyet Müdürlüğünce halkın huzur ve güvenliği için kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamaya, bin 300 polisin yanı sıra polis helikopteri ve dedektör köpekler de katıldı.
Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu yerlerde güvenlik önlemlerini alarak uygulama yapan ekipler, çeşitli suçlardan aranan 29 kişiyi yakaladı.Şüpheli 6 bin 872 aracın evraklarını inceleyen ekipler, çalıntı olduğu tespit edilen iki motosiklet ve bir elektrikli bisiklet ele geçirdi. 42 araç trafikten men edilirken sürücülere ise 214 bin 125 lira ceza uygulandı.İş yerlerinde de denetim yapan ekipler, 22 iş yerine 483 bin 408 lira para cezası verdi.Uygulamada vatandaşlara, KADES programı hakkında bilgilendirme yapıldıktan sonra broşür dağıtıldı.Ekipler, şüpheli kişi ve araçlarda yaptıkları aramalarda biri kuru sıkı 4 ruhsatsız tabanca, 4 şarjör, 30 mermi, iki ruhsatsız av tüfeği ve 5 kesici alet ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir