19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Hayırseverler Ceyhan Emniyetine araç bağışladı…

Hayırseverler Ceyhan Emniyetine araç bağışladı…

Ceyhan’da hayırseverler, İlçe Emniyet Müdürlüğüne 3 otomobil ile 3 motosiklet bağışladı.Ceyhan Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen araç teslim töreninde konuşan Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, yaptıkları katkıdan dolayı hayırsever vatandaşlara ve iş adamlarına teşekkür etti.
Üç yılı geçkin bir süreden bu yana Ceyhan’da görev yaptığını hatırlatan Kaymakam Yılmaz, “Ceyhan ilçemiz büyük bir ilçe, kurumlarımız ihtiyaçlarımızı karşılıyor fakat bazen yetersiz kalıyor. İşte böyle anlarda vatandaşlarımızdan taleplerimiz oluyor. Allah tüm hayırsever iş insanlarımızdan razı olsun, her zaman desteklerini esirgemediler. Katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaş ve iş insanlarımıza teşekkür ederim” dedi.İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu’da yaptığı konuşmada, katkılarından dolayı Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz ve hayırseverlere teşekkür etti. Berberoğlu, ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı emniyet personelini de kutladı.Konuşmaların ardından araç alımı için destek veren iş adamlarına Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu tarafından teşekkür plaketi, Motosikletli Polis Timlerine de başarı belgesi verildi.Ardından 3 motosiklet ve 3 otomobilin anahtarları emniyet müdürlüğü personeline teslim edildi.Tören Kur-an-ı Kerim okunmasının ardından dualarla son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir