16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Havlayan köpekleri ve sahibini bıçakladılar…

Havlayan köpekleri ve sahibini bıçakladılar…

Alkollü 5 kişi, bir iş yerinin önünden geçerken kendilerine havlayan biri Pitbull cinsi 2 köpeği ve tartıştıkları iş yerinin sahibini bıçakladı.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Cemalpaşa Mahallesi 5 Ocak Stadyumu yakınlarında meydana geldi. Alkollü oldukları iddia edilen 5 kişi yoldan geçerken, Özcan A.’ya ait iş yerinin önünde duran engelli ‘Duman’ ve Pitbull cinsi ‘Leo’ isimli köpekler havladı.
Bu kişiler de havlama üzerine ayağından engelli olan Duman adlı köpeği tekmeledi. Olayı görmesi üzerine şüpheliler ile köpeklerin sahibi Özcan A. arasında sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheliler, kemerleri ve bıçakları ile Özcan A. ile köpeklerine saldırdı. Özcan A. ile köpeklerini bıçakla yaralayan 5 şüpheli daha sonra olay yerinden kaçtı.
Vatandaşların ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, yaralı Özcan A.’yı hastaneye kaldırdı. Biri boynundan yaralanan 2 köpek ise veteriner hekimler tarafından tedaviye alındı. Olayla ilgili araştırma başlatan polis ekipleri, 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Özcan A.’nın ise ayak ve kollarında bıçak darbeleri olduğu durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir