28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Halk Ekmek’ten 3 yeni ekmek…

Halk Ekmek’ten 3 yeni ekmek…

250 gramlık halk ekmeği, 60 kuruşluk fiyatla Türkiye’nin en ucuz ekmeği olarak tüketiciye ulaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, normal somun, muhacir, altın koza, portakallı, afacan, tam buğday, kepek ve glütensiz ekmek çeşitlerine yenilerini eklemek amacıyla harekete geçti. En son teknolojiye sahip, modern ekmek fabrikalarında deneme üretimlerine başlanan sarı buğday, mısırlı ve yulaflı ekmek çeşitlerinin tanıtımına başlandı. Ekmekte farklı damak tatları arayanlar, kurulan stantlarda ücretsiz ikram edilen yeni ekmek çeşitlerini tattı. Tadım etkinliklerinde vatandaşların beğenisini ölçen Halk Ekmek görevlileri, sonuçlara göre seri üretime geçileceğini belirtti.
GÜNDE 300 BİN SOMUN, 10 BİN ÇEŞİT EKMEK
Günde ortalama 300 bin halk ekmeği tüketiciye ulaştırarak, temel besin ihtiyacını karşılayan Adana Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikaları, normal somunun yanında günlük 10 bin adet çeşit ekmeğin de üretimini sürdürüyor. Halk ekmek, haftalık 7 bin adet glütensiz ekmek temin ederek, çölyak hastalarının hayatını kolaylaştırıyor. Ulaşım sorunu yaşayan çölyak hastalarına glütensiz ekmekler belediye görevlilerince evlerine kadar ulaştırılıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

ADSİAD, 14 Yeni Üye Daha Kazandı…

Kurulduğu 1991 yılından bu yana Adana, bölge ve ülke ekonomisine katma değer üreten Adana Sanayici …

“ÇÖZÜM KISIRLAŞTIRMA”

HAYKONFED Başkanı Nesrin Çıtırık, belediyelerin yeterince kısırlaştırma yapmadıklarından yakındı ve tek çözümün “Kısırlaştırma” olduğunu söyledi. …

YALÇİN ÖNDÜÇ’TEN 7. KİŞİSEL SERGİ…

Adanalı ressam Yalçın Öndüç ,  “Uçur Kuşlarını” adını verdiği 7. Sergisini   yarın sanatseverlerin  gösterimine …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir