24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Gündoğdu Vakfı’ndan Duo Solo Sergi…

Gündoğdu Vakfı’ndan Duo Solo Sergi…

Gündoğdu Vakfı, önemli bir sanat organizasyonuna daha destek verdi. Bodrumlu ressamlar Tao Ulusoy ve Ahmet Hıdır’ın sergisi 1 Haziran’a kadar açık kalacak.

Serginin açılışına Vali Dr. Süleyman Elban ve kalabalık davetli topluluğu katıldı. Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, “Başta kıymetli Valimiz olmak üzere değerli sanatçılarımız ve sanata gönül veren herkese teşekkür ederim” dedi.GÜNDOĞDU VALİ DR. ELBAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Gündoğdu Art Gallery’de; Tao Ulusoy “Hiçten  Ahmet Hıdır “Okunmamış Notlar” Duo Solo Resim sergisi açılışında konuşan Dr. Gökhan Gündoğdu, “Kıymetli Valimiz Dr. Süleyman Elban, Vakıf sergimizi onurlandırdınız. Sizlere Adanalılar olarak minnettarız. Sonsuz teşekkürker. Kuruluşundan bu yana sanatın ve sanatçının destekçisi olan Gündoğdu Vakfı’nın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz 51. sergimizde Tao Ulusoy ve Ahmet Hıdır’ın birbirinden değerli eserlerini ağırlıyoruz. Sanatçılarımıza ve emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim” dedi.

ADANA’DA OLMAK ÇOK GÜZEL

Sanatçılar Tao Ulusoy ve Ahmet Hıdır ise “Valimize ve sanatçı dostlarımıza sergimize gösterdikleri yakınlık için müteşekkiriz. Sanat ve sanatçı dostu Dr. Gökhan Gündoğdu ve Gündoğdu Vakfı’na desteklerinden ötürü teşekkür ederiz. Adana’da sizlerle olmak çok güzel” dediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir