19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Göl kıyısındaki 15 kaçak yapı yıkıldı…

Göl kıyısındaki 15 kaçak yapı yıkıldı…

Büyükşehir Belediyesi, Seyhan Baraj Gölü çevresindeki kaçak ticari yapılaşmalarla ilgili sorunu ortadan kaldırmak için harekete geçti.
İlk etapta Medline Hastanesi arkasında kalan nokta ile Çatalan Köprüsü arasındaki kıyı şeridinde faaliyet gösteren yaklaşık 15 kaçak ticari yapı, yıkıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, kaçak yapılaşmayla mücadelenin süreceği ve nihai amaç olarak Seyhan Baraj Gölü çevresinde, halkın kullanımında olması gereken alanların tamamının, kaçak yapılaşmadan temizlenmesi olduğu belirtildi.
Açıklamada, benzer durumda olan yapı sahiplerinin, kaçak yapılarını kendiliğinden kaldırmalarının beklendiği, aksi taktirde kanunların uygulanması noktasında gerekenin yapılacağı bildirildi.
Kaçak yapılaşmayla mücadelenin Çatalan Köprüsü’nün karşısında da süreceği kaydedilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Adnan Menderes Bulvarı ve Amerikan Adası olarak bilinen bölgedeki kaçak yapıların da vatandaşlarımızın kullanımına açılmasını planlıyoruz. DSİ’nin, Adnan Menderes Bulvarı ve söz konusu adayla ilgili bir projesi var. Biz bu projenin tamamlanmasını beklediğimiz için, kaçak yapıyla mücadeleye farklı bir bölgeden başladık. Bu konuda Valiliğimiz ve ilgili kurumlarla birlikte, koordineli şekilde hareket ediyoruz. Zaten söz konusu proje başladığında, bölgedeki kaçak yapıların varlığı da son bulacak. Bununla alakalı ilgili kurumlarımızla görüşmelerimiz başladı.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir