25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Girişimcilik Kursu…

Girişimcilik Kursu…

Ceyhan İş Geliştirme Merkezi (CEYGEM) tarafından Yumurtalık ilçesinde düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan 50 kursiyere törenle sertifikaları verildi.

CEYGEM Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, merkezde düzenlenen törende İsken Sugözü Enerji Santrali, Yumurtalık Belediyesi, İŞKUR ve KOSGEB desteğiyle merkez tarafından başlatılan uygulamalı girişimcilik kursuna vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Kurs bitiminde sertifikalarını alan girişimciler kendi kuracağı işyerlerinde KOSGEB tarafından hibe ve kredi desteğinin verildiğini hatırlatan Can, şunları söyledi:

“Eğitim Sonrasında kursu başarı ile tamamlayan girişimcilerimiz işletmelerinin kurulum işlemlerinin ardından KOSGEB veri tabanına kaydını yaptırarak iş planı hazırlamasıyla birlikte desteklerden faydalanabilecekler. Böylelikle hem bölgenin gelişimine hem de istihdamın arttırılmasına katkı sağlayarak başarılı birer işletme olarak varlıklarını sürdüreceklerdir. Ceygem olarak bölgede girişimciliğe ve istihdamı destekleyici faaliyetleri geliştirip çeşitlendirerek çalışmalara devam edeceğiz.”

İsken Sugözü Enerji Santrali Direktörü Veyis Öztürk de sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında bölgenin ekonomik gelişimine her zaman destek olacaklarını belirtti. Öztürk, amaçlarının bölgesel istihdam olanaklarının geliştirilmesi, yerel ekonominin canlandırılması ve yerel toplumsal kapasitesinin güçlendirilmesi olduğunu söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir