25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Gençlerden Kırmızı Işıkta Dans Şov…

Gençlerden Kırmızı Işıkta Dans Şov…

Dans tutkunu üniversite öğrencisi bir grup genç, 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde insanları dansa yöneltmek için bir araya gelerek cafe ve caddelerde dans etti.Grup adına konuşan Emre Kiriş, “Bu günün sıradan bir gün gibi geçmesini istemedik” dedi.

Birkaç ay önce İller Bankası Kavşağı’nda insanları dansa yöneltmek için trafik ışıkları kırmızıyı gösterdiğinde “Mek it bunx up” şarkısı eşliğinde yolda kareografi yaparken çektikleri video ile sosyal medyayı sallayan gençler, Dünya Dans Günü’nde de insanları dansa teşvik etmek için cafe, sokak ve caddelerde dans ettiler. Bir cafede hazırladıkları dans gösterisini sergileyen grup, müşterilerden alkış aldı.

Sosyal medyada videonun yayınlanmasının ardından grup, amaçlarına ulaştıklarını, aralarına birçok gencin katıldığını söyledi. Grup adına açıklama yapan üniversite öğrencisi Emre Kiriş, “Bugün Dünya Dans Günü bizde bu günün sıradan bir gün olarak geçmemesini istedik. Zaten dansı çok seviyoruz. 5 ay önce başlamıştık biz dansa. Işıklardaki videomuz da büyük ses getirdi. Sonrasında aramıza katılmak isteyen birçok arkadaşımız oldu bizlere ulaştılar. Ekibimizi daha da kalabalıklaştırıyoruz. 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde de toplanıp böyle bir şey yapmak istedik. Ne kadar sesimizi duyurursak bizim için o kadar iyi. Sesimizi bu şekilde duyurmaya çalışıyoruz” dedi.

Gençlerin kötü alışkanlıklarla değil de dansla ilgilenmesini istediklerini kaydeden Kiriş, “Herkesi aramıza bekliyoruz. Grubumuzun adı Pandas. Youtube da İnstagram da kanalımız var. Her yerde dans ediyoruz. Herkesin Dünya Dans Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir