20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adana’da…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adana’da…

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Kozan’da partisinin kongresine katıldı.Sabah saatlerinde Kozan ilçesine gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk olarak Kozan Belediye Başkanı Saadet Partili Kazım Özgan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Özgan, ilçeyle ilgili bilgiler verdiği Davutoğlu’na belediyenin sosyal yaşam merkezinde üretimine başlanan ve internet üzerinden satışa sunulan yöresel ürünler turunç, limon kabuğu ve kamkat reçeli, limon ve zeytin kolonyaları, kantron yağı, turunç özü, portakal sabunu ve ahşap anahtarlıklardan oluşan hediye sepetiyle tapan bıçağı seti ve el dokuması kilim hediye etti. Davutoğlu da kendi yazdığı, ‘Medeniyetler ve Şehirler’ kitabını imzalayarak, Başkan Özgan’a armağan etti. Başkan Özgan, Davutoğlu’na, Organize Sanayi Bölgesi’nin Kadirli’de olduğu gibi teşvikli bölgeler kapsamına alınmasını istediklerini anlattı.
ESNAF ZİYARETİBaşkan Özgan’a görevinde kolaylıklar ve başarılar dileyen Davutoğlu, belediye binasından ayrılarak esnaf ziyaretinde bulundu. Davutoğlu, esnaftan alışveriş yaparken, bir ayakkabı boyacısına da ayakkabısını boyattı. Davutoğlu, daha sonra partisinin kongresine katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir