28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Gaziler Günü Ceyhan’da Kutlandı…
SAMSUNG CSC

Gaziler Günü Ceyhan’da Kutlandı…

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ CEYHAN’DA KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Ceyhan’da da yapılan törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşının okunmasının ardından başladı.
sahil güvenlik komutanı Kıdemli Üstteğmen Alper Ahmet Aydın’ın günün anlam ve manasını belirten konuşması yaptı. Yapılan törenin ardından protokol mensupları, gaziler ve yakınları şehitliği ziyaret etti, Kur-anı Kerim okundu.

Ardından Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve beraberindeki protokol mensupları Şehit ve Gaziler derneğini ziyaret etti ve şehit yakınları ile gazilerle bir araya geldi. Şehit ve Gaziler Derneği Başkanı Ayşe Mucahir, bu anlamlı günde ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başkan Alemdar Öztürk, şehit ve gazi annelerinin kendilerine bir emanet olduğunu ifade ederek, ’’Sizlerle bir arada olmak bizim için çok önemlidir. Sizleri annemiz olarak kabul ediyoruz. Biz bir aileyiz ve sizler bizim için çok önemlisiniz. Bu ailenin her zaman büyükleri sizlersiniz. Elbette bizler evlatlarınızın yerini dolduramayız, ama bizi de evladınız olarak kabul edin.” dedi.
Ziyaretlerin kendileri için moral kaynağı olduğunu ifade eden şehit ve gazi yakınları ise, hastalıkta ve sağlıkta devlet yöneticilerini her zaman yanlarında görmekten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.
Törenlere Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy.Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk.İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü.Askerlik Şube başkanı Binbaşı Ayhan Evli.İlçe Millieğitim Müdürü Memduh Topuz. Ceyhan Şehit ve Gaziler derneği başkanı Ayşe Mücahir.Oda ve dernek başkanları ile şehit ve gazi ve aileleri katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir