20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / FURKAN BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ…

FURKAN BİR GÖZÜNÜ KAYBETTİ…

Adana’da kendilerini kovalayan polislere pompalı tüfekle ateş eden kapkaççıların vurduğu 13 yaşındaki Furkan Oğuz sol gözünü kaybetti.

Merkez Seyhan İlçesi’nin Hürriyet Mahallesi Saydam Caddesi’nde dün akşam yürüyen 2 kadının çantaları kapkaççılar tarafından çalındı. İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şubesi ekipleri Saydam Caddesi üzerinde zanlıları araştırmaya başladı. Motosikletli ekiplere, Hürriyet Mahallesi’nin ara sokaklarından pompalı tüfekle ateş açıldı. Polislerin de karşılık verdiği kısa süreli çatışma sırasında evlerinin damında oturan Furkan Oğuz yaralandı. Olay sonrasında bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, saldırganları yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı. Ancak şüpheliler bulunamadı.

Yaralanan Furkan Oğuz ise yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Furkan Oğuz, yapılan ilk müdahalenin ardından Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’nde sevk edildi. Başına ve göğsüne çok sayıda saçma isabet ettiği anlaşılan Furkan Oğuz ameliyata alındı. Hayati tehlikesi bulunan Furkan Oğuz’un sol gözünü kaybettiği belirlendi.

ANNE TEPKİ GÖSTERDİ

Oğlunu uyuşturucu satıcılarının vurduğunu ileri süren 35 yaşındaki anne Emine Oğuz, “Mahallenin her köşesinde torbacı var. Polis mahalleye baskın yapınca önce silah sesleri uzaktan geldi. Ben daha önce oğlumu uyardım bak sakın damlara çıkmayın silah sesleri geliyor dedim. Kargaşa çıktı çok kalabalıktı bir sürü torbacı var hangisi olduğunu bilmiyorum ama biz neye uğradığımızı şaşırdık. Mahalle çok berbat bir mahalle keşke o torbacılar ölseydi, pislik temizlenir biz de kurtulurduk. Polis gelince onlar polislere silah sıkıyorsa demek ki bir şeylere güveniyorlar” dedi.

Polis, Furkan Oğuz’u yaralayan silahı kullanan ve kapkaç yapan zanlıları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir