25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Fuhuş Şebekesi Polisten Kurtulamadı…

Fuhuş Şebekesi Polisten Kurtulamadı…

Polisin kendilerini takip ettiğini anlayıp, telefonla konuşurken birbirlerine ‘kuzen’ diye hitap eden ve sevgili olduğu anlaşılan Kader Ö.İ. (20) ile Soner Y. (32) ve birlikte hareket ettikleri Zafer A. (46), kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklandı.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, tuzağa düşürdükleri genç kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları belirlenen bir şebekeyi takibe aldı. Yapılan takip sonucunda polis sevgili olan Soner Y. ile Kader Ö.İ.’nin birlikte hareket ettiklerini tespit etti. Para karşılığı fuhuş yapan Kader Özlem İ.’ye sevgilisi Sonar Y.’nin müşteri bulduğunu, isteğe göre de başka kadınlar da çağırdığını belirledi. Polisin takip ettiğini fark edip telefonda birbirlerine ‘kuzen’ diye seslenen Kader Ö.İ., sevgilisi Soner Y. ile aynı şebekenin elemanı olan Zafer A., ekipler tarafından 3 ayrı adrese yapılan baskınla gözaltına alındı.

‘Fuhuşa aracılık yapmak’, ‘yer temin etmek’ suçlaması ile adliyeye sevk edilen 3 şüpheli çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir