24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Firari iki kadın, suçüstü yakayı ele verdi…

Firari iki kadın, suçüstü yakayı ele verdi…

Türkiye genelinde il il gezip evlerden hırsızlık yapmak suçundan 17’şer yıl hapis cezasıyla aranan iki kadın Adana’da bir evden 3 bin lira çaldıktan sonra yakalandı.
Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde, iddiaya göre bir apartmanın 10. katından sesler duyan vatandaşlar polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kaçan iki kadını yakaladı. 3 BİN TL İLE YAKALANDILAR Bu arada, ev sahibi Gülsüm P. de (35) olay yerine geldiğinde 3 bin lirasının olmadığını fark etti. Kapının dilini oynatarak içeri giren kadınların yapılan üst aramasında 3 bin lira para da bulundu. Gülsüm P. kadınlardan şikayetçi oldu. Kadınların isimlerinin Ebru U. (21) ve Hülya P. (27) olduğu belirlendi.
17’ŞER YIL HAPİS CEZASI ALMIŞLAR Polis zanlıların isimlerini GBT kontrolü yaptığında Ebru U.’nun İstanbul, İzmir ve Kayseri’de 10 evden, Hülya P.’nin de İstanbul, Gaziantep ve Kayseri’de 12 evden hırsızlık olaylarına karıştıkları gerekçesiyle 17’şer yıl hapis cezasıyla arandıklarını tespit etti.Suçlamaları kabul etmeyen zanlıların Kayseri’de ikamet ettiği ancak Türkiye’nin bütün illerini gezerek hırsızlık yaptıkları belirlendi. Adliyeye sevk edilen iki zanlı, işlemlerin tamamlanmasının ardından cezaevine gönderildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir