20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / Firari hayatını kaybetti…

Firari hayatını kaybetti…

Adana’da cezaevi firarisi bir kişi, sağlık kontrolü için getirildiği adli tıp biriminden kaçarken polisin açtığı uyarı ateşi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Yeni Baraj Mahallesi’nde meydana geldi. Serkan Ünal isimli bir kişi bir süre önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden izinli olarak çıktı ve bir daha dönmedi. Bu arada Ünal aralarında hırsızlık yapmak ve uyuşturucu kullanmak gibi 4 olaydan da 3 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bağlar Polis Merkezi ekipleri tarafından yakalanan Ünal işlemleri tamamlandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Adli tıp birimine getirilen Ünal burada kontrol edildikten sonra polislerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak kaçtı. Bu arada bir polis memuru peşinden koşup havaya iki el uyarı ateşi açtı. Buna rağmen hükümlü durmayınca polis bir el daha ateş açtı. Son merminin isabet ettiği firari, Adana Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ünal’ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir