19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi…

FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi…

Ceyhan ve Mersin’de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 10’u adliyeye sevk edildi.
Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri pazartesi günü FETÖ/PDY’nin Adana’nın merkezinde, Ceyhan İlçesi ve Mersin’deki okul ile dershanelerin de aralarında bulunduğu 25 ayrı adrese yaptığı operasyonda 22 kişiyi gözaltına aldı. Terör ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği operasyonda örgütün dershane, yurt ve özel okulunun da aralarında bulunduğu adreslerde yapılan aramalarda bilgisayarlara el konulup 1 okul, 1 dershane ve 2 yurda kayyum atandı.
Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yarken, kurumlara kayyum atandığı bildirildi. Operasyon kapsamında 17 şüpheli de gözaltına alındı.
Emniyette sorguları tamamlanan şüphelilerden 12’si Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla serbest bırakılırken, 10’u adliyeye sevk edildi. Operasyonla ilgili 1 kişinin de arandığı bildirildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir