25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Evinin balkonunda oturan yaşlı kadına kurşun yağdırdılar!

Evinin balkonunda oturan yaşlı kadına kurşun yağdırdılar!

Adana’da evinin balkonunda oturan 75 yaşındaki Zekiye Kayabaşı, kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, olay yerinde inceleme yapan ekipler, cadde üzerinde 20 boş kovan buldu.
Adana’nın Yüreğir ilçesi Başak Mahallesi Çukurova Caddesi’nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz 3 kişi, Zekiye Kayabaşı ve yakınlarının oturduğu, altında da aileye ait olan kahvehanenin bulunduğu 3 katlı binaya tabancalarla ateş açtı.

BALKONDA OTURURKEN BACAĞINDAN VURULDU
Saldırı sırasında balkondaki sandalyede oturan Kayabaşı, bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Saldırının ardından şüpheliler, motosiklet ile kaçtı. Yaralı kadın ise yardım çağrısını duyan yakınları tarafından otomobille Yüreğir Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedaviye alınan kadının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

CADDEDE 20 BOŞ KOVAN BULUNDU
Bölgeye sevk edilen polis ekibi, olayın yaşandığı caddede yaptığı incelemede 20 boş kovan buldu. Saldırganların silahından çıkan kurşunların çevredeki diğer ev, işyeri ve park halindeki araçlara da isabet ettiği belirlendi. Saldırganları yakalamak için harekete geçen polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir