25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ev sahibine yakalanan hırsızlardan biri kaçtı, diğeri üçüncü kattan atlayarak yaralandı…

Ev sahibine yakalanan hırsızlardan biri kaçtı, diğeri üçüncü kattan atlayarak yaralandı…

Arkadaşıyla birlikte 4 katlı apartmanın 3. katına giren hırsız, ev sahibini görünce kaçmak için balkondan aşağı atladı. Direğe asılarak aşağı inen arkadaşı çaldığı telefonlarla kaçarken, düşerek yaralanan Cumali K. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahıs, oraya hırsızlık için gelmediğini söyledi.
Saat 03.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde telefon direğine çıkıp 4 katlı apartmanın 3’üncü katındaki daireye giren hırsızlık şüphelisi Cumali K. (46) ile soyadı öğrenilemeyen Mesut isimli arkadaşı evdeki cep telefonlarını çaldı.

3. KATTAN ATLADI
Seslere uyanan ev sahibi ile karşılaşan şüpheliler, kaçmak için balkona yöneldi. Mesut isimli şüpheli, telefon direğine asılarak aşağı inmeyi başarırken Cumali K., 3’üncü kattaki evin balkonundan aşağıya atlayıp yaralandı. Diğer şüpheli, gecenin karanlığından yararlanıp Cumali K.’yı da olay yerinde bırakarak kaçtı.
HIRSIZLIK İÇİN GELMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ
Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, hırsızlık şüphelisi Cumali K.’yı yanında tornavida ve eldivenlerle yaralı halde buldu. Yaralı hırsızlık şüphelisi, sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Cumali K., kendisini görüntüleyen basın mensuplarına hırsızlık için gelmediğini söyleyerek, eldiven ve tornavidanın ise kaçan Mesut isimli kişiye ait olduğunu iddia etti. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir